Thursday, July 7

Bay View opens, the first campus built by Google | Digital Trends Spanish

Google presented in society the campus built entirely by the company, bay view in Charleston East in California. They are all-electric facilities with the largest geothermal facility in North America.

The description of the mountain view To explain their new dependencies, they talk about how they involved their workers in making decisions.

“After talking to Google users about what they need from a workplace, we found that they are happy, productive, and creative when they come together in teams, but they need spaces that are protected from sound and motion to get work done. deep focus. So we designed team spaces on the top level and meeting spaces below to separate focus and collaboration areas, with easy access between the two. The upper floor is divided into smaller neighborhoods separated by courtyards and connected through ramps that gradually rise as you move towards the center of the building.. This variation in floor plate gives teams a designated area that changes with their needs, while keeping them close to their larger work community. The result is a building where you can feel connected to people, whether they are in your largest organization of 2,000 people, your team of 50 people, or your immediate work group of 10 people.

Some of the characteristics of Campus Bay View

  • The campus incorporates biophilic design principles, such as greenery, natural light, and views of the outdoors from every desk, to enhance the health and well-being of those inside. Clerestory windows modulate direct light on desks with automated shades that open and close throughout the day.
  • The ventilation system uses 100% outside air, a remarkable achievement considering that a typical system only uses about 20-30% outside air.
  • To create the healthiest environment possible, we screen thousands of products and building materials for toxin removal. Everything from tile to carpet, paint, pipes, plywood, and furniture.
  • Artwork by local artists through Google’s Artist In Residence program is part of the courtyards. The artwork relates to the ecology of the Bay Area and helps with orientation in the building.
  • The two kitchens that serve seven cafes are equipped with electric equipment instead of gas.
  • There are 17.3 acres of high-value natural areas, including wet meadows, forests, and a wetland, that are designed to restore native landscapes and rehabilitate Bay Area wetlands.
  • Water retention ponds not only collect water for reuse, but also provide nature restoration, protection from sea level rise, and access to the beauty of natural wetlands. New willow trees along stormwater ponds provide resources for wildlife.
  • The integrated geothermal piling system will help heat and cool the campus. The massive geo-exchange field is integrated into the structural system, reducing the amount of water normally used for cooling by 90%, which is equivalent to five million gallons of water per year.

Publisher Recommendations










es.digitaltrends.com